RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

HENGLEIN CIASTO FRANCUSKIE 375G

Ciasto francuskie - Półprodukt garmażeryjny chłodzony


HENGLEIN CIASTO FRANCUSKIE 375G
5
00
szt.
-+


MarkaHenglein
Kraj pochodzeniaNiemcy
Opakowanie375 g
Waga (brutto)392 g
Wymiary (mm)311 x 60 x 38
1. Formy: strudel, torebki, wiatraczki, ślimaczki, roladki itd. 2. Ciasto francuskie idealnie nadaje się do nadziewania szynką, serami, owocami, grzybami, itp. 3. Gęste nadzienie - gwarancją dobrego wypieku! 4. Brzegi ciasta francuskiego pozostawiamy do sklejenia - tak, by nadzienie nie wypłynęło. 5. Dla zapewnienia złocistego koloru, ciasto francuskie smarujemy żółtkiem, białkiem lub mlekiem. 6. Jeżeli jako farszu użyjemy gotowego nadzienia (smażonego, duszonego, gotowanego), skraca się czas pieczenia. 7. Poprzez nakłucie widelcem ciasto będzie bardziej puszyste.

Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte w lodówce oraz spożyć w ciągu 1-2 dni.


Skład
mąka pszenna, woda, tłuszcz palmowy, alkohol etylowy, cukier, sól spożywcza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy


Tabela wartości odżywczychw 100 g
Wartość energetyczna1575 kJ/378 kcal
Tłuszcz23,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone13,5 g
Węglowodany33,4 g
w tym cukry2,0 g
Białko4,9 g
Sól0,6 g



Inne informacje
Na papierze do pieczenia 50 x 25 cm

Półprodukt garmażeryjny chłodzony.


newsletter
do góry