RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

HORTEX WŁOSZCZYZNA 450G

Włoszczyzna paski Mieszanka warzywna Produkt głęboko mrożony


HORTEX WŁOSZCZYZNA 450G
4
00
szt.
-+


MarkaHortex
Kraj pochodzeniaUE
Opakowanie450 g
Waga (brutto)457 g
Wymiary (mm)216 x 194 x 44
Doskonała mieszanka obranych i pokrojonych warzyw takich jak: marchewka, pietruszka, seler oraz por. Przyspieszy i w znacznym stopniu ułatwi czas przygotowania posiłku.

Przechowywanie
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie.

Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania)
*-6 °C 4 dni
** -12 °C 1 miesiąc
*** poniżej -18 °C do daty podanej na opakowaniu

Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C


Propozycja przygotowania
Sposób przygotowania - bez rozmrażania
Garnek: Zawartość opakowania wsypać do garnka i dodać ok. 1 l wody, kostkę rosołową, ziele angielskie, liść laurowy, ziarenka pieprzu. Gotować ok. 20 minut. Dla wzbogacenia smaku do zupy można dodać pokrojone w kostkę ziemniaki lub drobny makaron, paski szynki lub wędzonego łososia, posiekany koperek lub natkę. Pod koniec gotowania doprawić do smaku solą.


Skład
warzywa w zmiennych proporcjach: marchew, seler, pietruszka, por


Dodatkowe informacje informacje
Więcej pysznych przepisów na:
www.hortex.pl

Zamrażanie to znana od lat, naturalna metoda utrwalania żywności nie wymagająca używania środków konserwujących i zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami prawa dodawanie ich do mrożonych owoców i warzyw jest niedozwolone! Wszystkie mrożone warzywa i owoce dostępne na rynku powinny zawdzięczać swą trwałość procesowi błyskawicznego zamrożenia i przechowywaniu w niskich temperaturach. Ponadto, w naszych mieszankach nigdy nie znajdziesz sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku!


Tabela wartości odżywczych100 g produktu
Wartość energetyczna 135 kJ / 32 kcal
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
Węglowodany 4,1 g
w tym cukry 3,7 g
Białko 1,4 g
Sól 0,14 g



Inne informacje
Wartość energetyczna 100 g: kJ 135 kcal 32


newsletter
do góry