RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

HORTEX ZUPA 450G ZIMOWA

Mieszanka warzywna Produkt głęboko mrożony


HORTEX ZUPA 450G ZIMOWA
4
00
szt.
-+


MarkaHortex
Kraj pochodzeniaUE
Opakowanie450 g
Waga (brutto)463 g
Wymiary (mm)218 x 194 x 42
Bogata w pyszne składniki zupa jesienno-zimowa to doskonałe połączenie: marchewki, kalafiora, fasoli szparagowej, brukselki oraz pora i selera. Szybka i łatwa w przygotowaniu stanowi idealną propozycję dla każdego bez względu na porę roku.

Przechowywanie
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie.

Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania)
* -6 °C 4 dni
** -12 °C 1 miesiąc
*** poniżej - 18 °C do daty podanej na opakowaniu

Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C


Propozycja przygotowania
Sposób przygotowania - bez rozmrażania
Garnek: Do garnka wsypać zawartość opakowania, dodać ok. 1 l wody, kostkę rosołową, ziele angielskie, liść laurowy, ziarenka pieprzu, pokrojone w kostkę ziemniaki i gotować ok. 15 minut. Zupę doprawić solą i ewentualnie śmietaną. Podawać posypaną natką pietruszki.


Skład
warzywa w zmiennych proporcjach: marchew, kalafior, fasola szparagowa, kapusta brukselska, por, seler


Dodatkowe informacje informacje
Więcej pysznych przepisów na:
www.hortex.pl

Zamrażanie to znana od lat, naturalna metoda utrwalania żywności nie wymagająca używania środków konserwujących i zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami prawa dodawanie ich do mrożonych owoców i warzyw jest niedozwolone! Wszystkie mrożone warzywa i owoce dostępne na rynku powinny zawdzięczać swą trwałość procesowi błyskawicznego zamrożenia i przechowywaniu w niskich temperaturach. Ponadto, w naszych mieszankach nigdy nie znajdziesz sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku!


Tabela wartości odżywczych100 g produktu
Wartość energetyczna 134 kJ / 32 kcal
Tłuszcz <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
Węglowodany 3,5 g
w tym cukry 2,7 g
Białko 2,1 g
Sól 0,08 g



Inne informacje
Wartość energetyczna 100 g: kJ 134 kcal 32


newsletter
do góry