Marka | Kresto |
Opakowanie | 100 g |
Waga (brutto) | 103 g |
Wymiary (mm) | 109 x 165 x 20 |
KRESTO Migdały - świadome odżywianie! Jakość, którą widać! Migdały KRESTO produkowane są z surowców najwyższej jakości. Wybierając Migdały marki KRESTO mają Państwo pewność, że każda potrawa będzie smaczna, a goście zadowoleni. Migdały KRESTO idealnie pasują jako dodatek do ciast i deserów, dań słonych oraz sosów. Wielokrotnie stanowią składnik potraw, a także powszechnie używane są w zdobieniu i dekorowaniu wypieków. Osobom z problemami zdrowotnymi zaleca się je do spożywania jako przekąskę. Cechy Produkt naturalny dla odżywiających się świadomie. Smaczna, zdrowa i chrupiąca przekąska dla osób dbających o linię. Idealny dodatek do potraw, ciast i deserów. Źródło witamin z grupy B i E, kwasu foliowego, łatwo przyswajalnego wapnia oraz białka. Cenny składnik pokarmowy, obniżający poziom cholesterolu, wspomagający działanie układu trawiennego.
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Propozycja przygotowania Zastosowanie: Marcepan, tort migdałowy, rolady z migdałami, rożki migdałowe, babeczki z migdałami, masy i lody migdałowe, sos migdałowy, do ozdabiania ciast i tortów.
Tabela wartości odżywczych | w 100 g |
Wartość energetyczna | 2505 kJ/ |
| 606 kcal |
Tłuszcz | 52 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4 g |
Węglowodany | 3,9 g |
w tym cukry | 3,2 g |
Białko | 26 g |
Sól | <0,01 g |
Inne informacje Kraj pochodzenia:
A - Hiszpania, B - USA, C - Australia
Kod kraju pochodzenia podany został po dacie minimalnej trwałości.