LUBELLA SOS GRZYBOWY 500G
Producent | LUBELLA (Lubella) |
Opakowanie | 500 g |
Waga (brutto) | 758 g |
Wymiary (mm) | 80 x 144 x 80 |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Propozycja przygotowania
Kokardki z grzybami
15 minut, 4 osoby, łatwe
Składniki
400 g makaronu kokardki Lubella
500 g sosu z grzybami Lubella
50 g tartego parmezanu
sól, pieprz, świeża natka pietruszki
Sposób przygotowania
Makaron gotujemy al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu. W oddzielnym naczyniu podgrzewamy sos z grzybami Lubella. Gorący makaron wykładamy na talerze i polewamy sosem. Podajemy posypany parmezanem i przystrojony natką pietruszki.
Skład
pomidory (74 g pomidorów/ 100 g sosu), pieczarki 10%, cebula, marchew, cukier, skrobia modyfikowana, czosnek, suszona natka pietruszki, sól, olej roślinny, błonnik, ocet, suszone zioła: bazylia, oregano, utwardzony tłuszcz roślinny, aromaty, przyprawy
Dodatkowe informacje informacje
Mnóstwo smacznych przepisów:
www.uwielbiam.pl
Tabela wartości odżywczych | dla 100 g produktu |
Wartość energetyczna | 295 kJ (70 kcal) |
Białko | 1,2 g |
Węglowodany | 12,9 g |
Tłuszcz | 1,1 g |