MALUTA JOGURT BAŁKAŃSKI 340G
Jogurt naturalny
Marka | Maluta |
Opakowanie | 340 g |
Waga (brutto) | 354 g |
Wymiary (mm) | 95 x 95 x 88 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Opływ serwatki jest charakterystyczny dla naturalnych produktów fermentowanych tradycyjnie dojrzewających
Skład
mleko pełne pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
Tabela wartości odżywczych | w 100 g produktu: |
Wartość energetyczna | 489 kJ / 118 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,4 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 0,15 g |