RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

MERCI BOM. 400G

Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.


MERCI BOM. 400G
33
00
szt.
-+


MarkaMerci
Kraj pochodzeniaNiemcy
Opakowanie400 g
Waga (brutto)531 g
Wymiary (mm)343 x 202 x 19
8 rodzajów specjałów czekoladowych Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa, Deserowa mleczna, Marcepanowa, Mus czekoladowy, Kawowo-śmietankowa Gwarancja Jakości: Czekoladki merci są produkowane zawsze pod ścisłą kontrolą jakościową i powinny dotrzeć do Państwa świeże i w doskonałym stanie. Pomimo to, gdyby mieli Państwo jakiekolwiek zastrzeżenia, prosimy o przesłanie produktu wraz z opakowaniem i podaniem miejsca zakupu na adres dystrybutora. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i odpowiadamy na nie niezwłocznie.

Przechowywanie
Chronić przed ciepłem!


Informacje dla alergików
Wszystkie rodzaje mogą zawierać w składzie także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.


Skład
Składniki w zależności od rodzaju:, cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe, śmietanka w proszku (z mleka), migdały, laktoza (z mleka), produkt z serwatki (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, kakao odtłuszczone, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, emulgator: lecytyny (soja), fruktoza, kawa, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, aromaty, sól


Dodatkowe informacje informacje
Gwarancja jakości: Czekoladki merci są produkowane zawsze pod ścisłą kontrolą jakościową i powinny dotrzeć do Państwa świeże i w doskonałym stanie. Pomimo to, gdyby mieli Państwo jakiekolwiek zastrzeżenia, prosimy o przesłanie produktu wraz z opakowaniem i podaniem miejsca zakupu na adres dystrybutora. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i odpowiadamy na nie niezwłocznie.


Tabela wartości odżywczychNa 100 g
Wartość energetyczna 2341 kJ/
562 kcal
Tłuszcz 36,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,9 g
Węglowodany 49,7 g
w tym cukry 47,9 g
Białko 7,4 g
Sól 0,17 g



Inne informacje
Masa kakaowa: w czekoladzie pełnomlecznej z nadzieniem nugatowym minimum 32%; w czekoladzie śmietankowej minimum 32%; w czekoladzie pełnomlecznej z orzechami i migdałami minimum 32%; w czekoladzie pełnomlecznej z nadzieniem pralinowym minimum 32%; w czekoladzie deserowej mlecznej minimum 45%; w czekoladzie deserowej z nadzieniem marcepanowym minimum 50%; w czekoladzie deserowej z musem czekoladowym minimum 50%; w czekoladzie białej i czekoladzie kawowo-śmietankowej: czekolada śmietankowa minimum 33%, biała czekolada minimum 28%.


newsletter
do góry