OETKER PIZZA GUSEPPE SZYNKA PIECZARKI 425G
Pizza Guseppe z szynką i pieczarkami, głęboko mrożona.
Marka | Dr. Oetker |
Opakowanie | 425 g |
Waga (brutto) | 557 g |
Wymiary (mm) | 259 x 260 x 47 |
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia.
Propozycja przygotowania
Sposób przyrządzania:
1. Piekarnik dobrze nagrzać.
elektryczny/gazowy 220°C
z termoobiegiem 200°C
2. Usunąć folię. Zamrożoną Pizzę ułożyć na środkowym poziomie piekarnika.
3. Czas pieczenia: 13 - 16 minut, zależnie od piekarnika.
Zaleca się przygotowywanie pizzy w piekarniku.
Skład
mąka PSZENNA, woda, 10% SER (EDAMSKI, MOZZARELLA), 8% szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, mąka ziemniaczana, sól, białko SOJOWE, glukoza, stabilizatory (trifosforany, polifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), cukier, maltodekstryna, białko wieprzowe kolagenowe, aromaty, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)), 7% pieczarki, koncentrat pomidorowy, tłuszcz roślinny palmowy nieutwardzony, cebula czerwona, olej roślinny rzepakowy, drożdże piekarskie, sól, cukier, skrobia modyfikowana, przyprawy, MLEKO odtłuszczone w proszku, aromaty, hydrolizowane białka roślinne, maltodekstryna, barwnik (karoteny), cukier karmelizowany, aromat dymu wędzarniczego
Tabela wartości odżywczych | 100 g | 1 Pizza (= 425 g) | %* |
Wartość energetyczna | 926 kJ | 3936 kJ | 47% |
221 kcal | 939 kcal | ||
Tłuszcz | 8.8 g | 37.4 g | 53% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4.5 g | 19.1 g | 96% |
Węglowodany | 26.7 g | 113.5 g | 44% |
w tym cukry | 3.3 g | 14.0 g | 16% |
Białko | 8.1 g | 34.4 g | 69% |
Sól | 1.14 g | 4.85 g | 81% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) |
Inne informacje
1 Pizza 3936 kJ 939 kcal 47%*
100 g: 926 kJ / 221 kcal
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)