RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

OETKER PIZZA RIGGA SEROWA 230G

Pizza cztery sery, głęboko mrożona.


OETKER PIZZA RIGGA SEROWA 230G
6
00
szt.
-+


MarkaDr. Oetker
Opakowanie230 g
Waga (brutto)315 g
Wymiary (mm)220 x 219 x 38
Pizza Rigga to wyjątkowa kompozycja różnorodnych dodatków, aromatycznych przypraw i pysznego sosu. Smakuje, jak robiona w domu. Idealna dla każdego, na każdą domową okazję.

Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data i oznaczenie numeru partii na boku opakowania.
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania.
Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!


Propozycja przygotowania
Sposób przyrządzania:
Piekarnik dobrze nagrzać:
- elektryczny: 220°C
- z termoobiegiem: 200°C
- gazowy: 220°C

Usunąć folię.
Zamrożoną pizzę piec 12-15 min na środkowym poziomie piekarnika.
Zaleca się przygotowanie pizzy w piekarniku.


Skład
mąka PSZENNA, woda, 9,7% SER MOZZARELLA, oleje roślinne palmowy i rzepakowy, koncentrat pomidorowy, 3,6% SER EDAMSKI, 3,6% SER PLEŚNIOWY BŁĘKITNY, 3,6% SER TYLŻYCKI, cukier, drożdże piekarskie, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, słód PSZENNY, hydrolizowane białka roślinne, mąka SOJOWA, emulgator (lecytyny SOJOWE), maltodekstryna, GLUTEN PSZENNY, cukier karmelizowany, aromat


Dodatkowe informacje informacje
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce


Tabela wartości odżywczych100 g1 porcja (1 Pizza) = 230 g%*
Wartość energetyczna 1190 kJ/2737 kJ/33%
284 kcal653 kcal33%
Tłuszcz 11,5 g26,5 g38%
w tym kwasy tł. nasycone 5,9 g13,6 g68%
Węglowodany 34,3 g78,9 g30%
w tym cukry 3,5 g8,1 g9%
Białko 10,2 g23,5 g47%
Sól 1,29 g2,97 g50%
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).



Inne informacje
1 porcja (1 pizza) = 230 g energia 2737 kJ 653 kcal 33%*
Energia na 100 g: 1190 kJ / 284 kcal
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).


newsletter
do góry