PRYMAT MARYNATA KLASYCZNA 20G
Marynata do mięs klasyczna
Marka | Prymat |
Opakowanie | 20 g |
Waga (brutto) | 24 g |
Wymiary (mm) | 109 x 149 x 8 |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Propozycja przygotowania
Sposób przygotowania:
1. Wymieszaj zawartość opakowania z 5-6 łyżkami oleju lub oliwy.
2. Dokładnie natrzyj mięso marynatą z każdej strony.
3. Zamarynowane mięso odstaw do lodówki na min. 2 godziny.
4. Następnie wyjmij mięso z lodówki i upiecz w piekarniku, na grillu lub usmaż.
Skład
sól, czosnek (12%), GORCZYCA BIAŁA, cebula, kozieradka, majeranek, kolendra, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, liść laurowy, pieprz czarny (1,5%), ziele angielskie, rozmaryn, jałowiec, Produkt może zawierać: seler, mleko (łącznie z laktozą), jaja, soję i gluten, które są używane w zakładzie.
Dodatkowe informacje informacje
odwiedź naszą stronę DoradcaSmaku.pl
Mamy dla Ciebie setki tysięcy kulinarnych przepisów!
Płacimy za przepisy! Dodawaj przepisy i wymieniaj je na nagrody.
Zapraszamy do Szkoły Gotowania Mistrzów sztuki kulinarnej.
Klub Szefów Kuchni rekomenduje przyprawy Prymat. Klub Szefów Kuchni zrzesza najlepszych kucharzy w Polsce.
Inne informacje
Opakowanie wystarcza na zamarynowanie 600 g mięsa.
Bez konserwantów - zgodnie z prawem.