RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

STORC MERCI BLUE 250G

Nadziewane i nienadziewane specjały czekoladowe.


STORC MERCI BLUE 250G
17
00
szt.
-+


MarkaMerci
Kraj pochodzeniaNiemcy
Opakowanie250 g
Waga (brutto)278 g
Wymiary (mm)196 x 158 x 12
4 rodzaje specjałów czekoladowych w mlecznej czekoladzie Nugatowa, Śmietankowa, Orzechowo-migdałowa, Pralinowa Gwarancja Jakości: Czekoladki merci są produkowane zawsze pod ścisłą kontrolą jakościową i powinny dotrzeć do Państwa świeże i w doskonałym stanie. Pomimo to, gdyby mieli Państwo jakiekolwiek zastrzeżenia, prosimy o przesłanie produktu wraz z opakowaniem i podaniem miejsca zakupu na adres dystrybutora. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i odpowiadamy na nie niezwłocznie.

Przechowywanie
Chronić przed ciepłem!


Informacje dla alergików
Wszystkie rodzaje mogą zawierać w składzie także orzechy laskowe, migdały, orzeszki ziemne, inne orzechy oraz jaja.


Skład
Składniki w zależności od rodzaju:, cukier, tłuszcz kakaowy, pełne mleko w proszku, orzechy laskowe, miazga kakaowa, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), laktoza (z mleka), maślanka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, siekane migdały, dekstroza, produkt z serwatki (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyny (soja), kakao odtłuszczone, aromaty, sól


Dodatkowe informacje informacje
Gwarancja jakości: Czekoladki merci są produkowane zawsze pod ścisłą kontrolą jakościową i powinny dotrzeć do Państwa świeże i w doskonałym stanie. Pomimo to, gdyby mieli Państwo jakiekolwiek zastrzeżenia, prosimy o przesłanie produktu wraz z opakowaniem i podaniem miejsca zakupu na adres dystrybutora. Państwa uwagi są dla nas bardzo cenne i odpowiadamy na nie niezwłocznie.


Tabela wartości odżywczychNa 100 g
Wartość energetyczna 2394 kJ/
575 kcal
Tłuszcz 37,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 20,4 g
Węglowodany 49,8 g
w tym cukry 48,2 g
Białko 7,8 g
Sól 0,20 g



Inne informacje
Masa kakaowa: w czekoladzie pełnomlecznej z nadzieniem nugatowym minimum 32%; w czekoladzie śmietankowej minimum 32%; w czekoladzie pełnomlecznej z orzechami i migdałami minimum 32%; w czekoladzie pełnomlecznej z nadzieniem pralinowym minimum 32%.


newsletter
do góry