RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

TYMBARK NEKTAR 1L MULTIWIT/MALINA

Nektar wieloowocowy częściowo z soków zagęszczonych. Zawartość owoców min. 50%. Pasteryzowany. Wzbogacony w magnez i witaminy: A, C, B6, B12, niacynę, biotynę, kwas foliowy i kwas pantotenowy.


TYMBARK NEKTAR 1L MULTIWIT/MALINA
4
00
szt.
-+


MarkaTymbark
Opakowanie1 L
Waga (brutto)1083 g
Wymiary (mm)82 x 262 x 82


Przechowywanie
Chronić przed światłem.

Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godz.


Propozycja przygotowania
Soki i przeciery mogą powodować naturalne rozwarstwianie się produktu. Wstrząsnąć przed otwarciem.


Skład
woda, sok jabłkowy z zagęszczonego soku (38,3%), cukier (D) i/lub syrop glukozowo-fruktozowy (G), sok ananasowy z zagęszczonego soku (3,8%), przecier jabłkowy (2,2%), soki z zagęszczonych soków z: pomarańczy, mango (1,2%), figi kaktusowej, limonek, liczi (0,2%), marakui (0,2%) i kiwi (0,2%), przeciery z: bananów, brzoskwiń, gujawy i papai (0,1%), mleczan magnezu, witaminy: A, C, B6, B12, niacyna, biotyna, kwas foliowy i kwas pantotenowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, (D, G - w zależności od użytego składnika: patrz nadruk w górnej części butelki)


Tabela wartości odżywczychw 100 ml:
wartość energetyczna 189 kJ / 45 kcal
tłuszcz 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g
węglowodany 10,8 g
w tym cukry 10,8 g
białko 0,1 g
sól 0,02 g
magnez 56,26 mg (15%*)
witamina C 12 mg (15%*)
niacyna 2,4 mg (15%*)
witamina B6 0,21 mg (15%*)
kwas foliowy 30 µg (15%*)
witamina B12 0,375 µg (15%*)
witamina A 232 µg (29%*)
biotyna 7,5 µg (15%*)
kwas pantotenowy 0,9 mg (15%*)
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
*% referencyjnej wartości spożycia.



Inne informacje
Nektar częściowo z soków zagęszczonych

Zawartość owoców min. 50%. Pasteryzowany. Wzbogacony w magnez i witaminy: A, C, B6, B12, niacynę, biotynę, kwas foliowy i kwas pantotenowy.

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Soki i przeciery mogą powodować naturalne rozwarstwianie się produktu.

*% referencyjnej wartości spożycia.



newsletter
do góry