TYMBARK SOK 1L MULTIWIT. CLASSIC
Sok wieloowocowo-marchwiowy 100% częściowo z soków zagęszczonych. Pasteryzowany. Bogactwo witamin: A, C, E, B6, B12, tiaminy, ryboflawiny, niacyny, biotyny, kwasu foliowego i kwasu pantotenowego.
Marka | Tymbark |
Opakowanie | 1 L |
Waga (brutto) | 1077 g |
Wymiary (mm) | 71 x 251 x 68 |
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godz.
Propozycja przygotowania
Wstrząsnąć przed otwarciem.
Skład
soki z zagęszczonych soków z: jabłek (60%) i pomarańczy (22%), sok z marchwi z zagęszczonego soku (12%), przeciery z: bananów (3%), brzoskwiń, gujawy i papai, soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej, kiwi i limonek, witaminy: A, C, E, B6, B12, tiamina, ryboflawina, niacyna, biotyna, kwas foliowy i kwas pantotenowy
Dodatkowe informacje informacje
kochaj życie
szklanka soku to 1 z 5 porcji owoców, warzyw lub soku
Tabela wartości odżywczych | w 100 ml |
energia | 214 kJ / 51 kcal |
tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
węglowodany | 12 g |
w tym cukry | 12 g |
białko | 0 g |
sól | 0,01 g |
witamina C | 12 mg / 15%* |
witamina E | 1,8 mg / 15%* |
tiamina | 0,165 mg / 15%* |
ryboflawina | 0,21 mg / 15%* |
niacyna | 2,4 mg / 15%* |
witamina B6 | 0,21 mg / 15%* |
kwas foliowy | 30 µg/ 15%* |
witamina B12 | 0,375 µg / 15%* |
biotyna | 7,5 µg / 15%* |
kwas pantotenowy | 0,9 mg / 15%* |
*% referencyjnej wartości spożycia | |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Inne informacje
Porcja 200 ml dostarcza: kcal 100 5% GDA*, cukry 23,6 g 26% GDA*, tłuszcz 0,2 g <1% GDA*, sód 0,01 g <1% GDA*, kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g <1% GDA*
Opakowanie 1 L zawiera 5 sugerowanych porcji produktu.
*% Wskazanego Dziennego Spożycia (GDA) określonego dla osoby dorosłej na poziomie 2000 kcal/dzień. Indywidualne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników.
**% zalecanego dziennego spożycia