RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

TYMBARK SOK 1L MULTIWIT. CLASSIC

Sok wieloowocowo-marchwiowy 100% częściowo z soków zagęszczonych. Pasteryzowany. Bogactwo witamin: A, C, E, B6, B12, tiaminy, ryboflawiny, niacyny, biotyny, kwasu foliowego i kwasu pantotenowego.


TYMBARK SOK 1L MULTIWIT. CLASSIC
4
00
szt.
-+


MarkaTymbark
Opakowanie1 L
Waga (brutto)1077 g
Wymiary (mm)71 x 251 x 68
Bogactwo 11 witamin Niacyna przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia Witamina B6 pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego

Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godz.


Propozycja przygotowania
Wstrząsnąć przed otwarciem.


Skład
soki z zagęszczonych soków z: jabłek (60%) i pomarańczy (22%), sok z marchwi z zagęszczonego soku (12%), przeciery z: bananów (3%), brzoskwiń, gujawy i papai, soki z zagęszczonych soków z: ananasów (2%), mango (0,5%), marakui (0,1%), liczi (0,05%), figi kaktusowej, kiwi i limonek, witaminy: A, C, E, B6, B12, tiamina, ryboflawina, niacyna, biotyna, kwas foliowy i kwas pantotenowy


Dodatkowe informacje informacje
kochaj życie

szklanka soku to 1 z 5 porcji owoców, warzyw lub soku


Tabela wartości odżywczychw 100 ml
energia214 kJ / 51 kcal
tłuszcz 0 g
w tym kwasy nasycone 0 g
węglowodany 12 g
w tym cukry 12 g
białko 0 g
sól 0,01 g
witamina C 12 mg / 15%*
witamina E 1,8 mg / 15%*
tiamina0,165 mg / 15%*
ryboflawina0,21 mg / 15%*
niacyna 2,4 mg / 15%*
witamina B6 0,21 mg / 15%*
kwas foliowy 30 µg/ 15%*
witamina B12 0,375 µg / 15%*
biotyna 7,5 µg / 15%*
kwas pantotenowy 0,9 mg / 15%*
*% referencyjnej wartości spożycia
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.



Inne informacje
Porcja 200 ml dostarcza: kcal 100 5% GDA*, cukry 23,6 g 26% GDA*, tłuszcz 0,2 g <1% GDA*, sód 0,01 g <1% GDA*, kwasy tłuszczowe nasycone 0,04 g <1% GDA*

Opakowanie 1 L zawiera 5 sugerowanych porcji produktu.

*% Wskazanego Dziennego Spożycia (GDA) określonego dla osoby dorosłej na poziomie 2000 kcal/dzień. Indywidualne zapotrzebowanie na poszczególne składniki odżywcze może być wyższe lub niższe, zależnie od płci, wieku, poziomu aktywności fizycznej i innych czynników.
**% zalecanego dziennego spożycia


newsletter
do góry