WEDEL BATON PIERROT 45G
Baton orzechowy w mlecznej czekoladzie
Marka | E. Wedel |
Kraj pochodzenia | Polska |
Opakowanie | 45 g |
Waga (brutto) | 47 g |
Wymiary (mm) | 134 x 41 x 16 |
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Informacje dla alergików
Zawiera zboża.
Skład
cukier, czekolada mleczna 21% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i E 476, aromat), orzeszki arachidowe (miazga i kawałki) (25%), tłuszcz roślinny (palmowy) częściowo utwardzony, serwatka w proszku (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko pełne w proszku, listki waflowe (mąka pszenna, mąka żytnia, olej słonecznikowy, jaja w proszku, maltodekstryna, substancje spulchniające: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, pirosiarczyn sodu, emulgator: lecytyna sojowa, sól), Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32%, masa mleczna minimum 14%.
Tabela wartości odżywczych | 100 g | 45 g | % * /45g | * |
Energia | 2291 kJ/ 550 kcal | 1031 kJ/ 247 kcal | 12,4% | 8 400 kJ/ 2 000 kcal |
Tłuszcz | 34 g | 15,4 g | 22,0% | 70 g |
w tym kwasy nasycone | 13 g | 5,9 g | 29,5% | 20 g |
Węglowodany | 47 g | 21,3 g | 8,2% | 260 g |
w tym cukry | 44 g | 19,8 g | 22,0% | 90 g |
Błonnik | 3,9 g | 1,8 g | - | - |
Białko | 11 g | 5,0 g | 10,0% | 50 g |
Sól | 0,13 g | 0,06 g | 1,0% | 6 g |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). |
Inne informacje
45 g 1031 kJ/248 kcal 12,4%*
100 g 2291 kJ/550 kcal
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal).