RAZEM
0
00
AKTUALIZUJ KOSZYK ZAMAWIAM
Poleć nasz sklep znajomym !

WINIARY SOS POPISOWY MYŚLIWSKI 30G

Sos Myśliwski


WINIARY SOS POPISOWY MYŚLIWSKI 30G
3
00
szt.
-+


MarkaWiniary
Opakowanie30 g
Waga (brutto)33 g
Wymiary (mm)127 x 149 x 7
Aromatyczny sos z kawałkami grzybów, warzyw o intensywnym czerwonym kolorze sprawi, że danie będzie pysznie wyglądało i smakowało.

Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.


Informacje dla alergików
Patrz lista składników.


Propozycja przygotowania
Sposób przyrządzania:
Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 300 ml zimnej wody.
Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania.
Gotuj na małym ogniu przez 3 minuty, często mieszając.


Skład
skrobia modyfikowana, maltodekstryna, mąka pszenna, suszone grzyby 9,0% (pieczarka, koncentrat pieczarki, podgrzybek 2,0%), sól, aromaty (z glutenem, soją), suszone warzywa 5,5% (marchew 2,3%, pomidor, czerwona papryka, cebula 0,3%), całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, suszony boczek wędzony 3,3%, cukier, wędzony tłuszcz wieprzowy, ekstrakt drożdży, olej palmowy, zioła, przyprawy, aromat dymu wędzarniczego, hydrolizat białka pszennego, koncentrat czosnku, barwnik (karmel amoniakalny), ekstrakt borowika


Dodatkowe informacje informacje
Więcej pomysłów na dania z sosem na www.winiary.pl


Tabela wartości odżywczychŚrednia wartość odżywcza po przyrządzeniu W 1 porcji 100 ml%RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 157 kJ2%
37 kcal
Tłuszcz 1,1 g2%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g3%
Węglowodany 5,7 g2%
w tym cukry 0,7 g1%
Błonnik 0,5 g-
Białko 0,9 g2%
Sól 1,1 g18%
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).



Inne informacje
W porcji 100 ml energia 157 kJ 37 kcal 2%
RWS* dla osoby dorosłej

Opakowanie zawiera 3 porcje. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.

Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.

Winiary to zarejestrowany znak towarowy.

* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).


newsletter
do góry